• Kwaliteitsdeuren
  • Een showroom altijd bij u in de buurt
  • Vakkundige medewerkers
  • Ook maatwerk mogelijk!

Buitendeuren

Buitendeuren is uw visitekaartje

Waar u in de bebouwde omgeving ook kijkt, overal ziet u buitendeuren in velerlei uitvoeringen en maten in de gevels hangen. Een buitendeur is veel meer dan alleen een mogelijkheid om u toegang tot een woning te verschaffen. Een buitendeur zegt veel over de stijl van het huis, maar ook over de smaak van de bewoners. Om die reden moet u dan ook uit een groot assortiment buitendeuren kunnen kiezen om het voor u geschikte model in de juiste maatvoering voor uw woning uit te kunnen zoeken. Of u nu op zoek bent naar: klassieke, landelijke, moderne of tijdloze buitendeuren, voor ieder type buitendeur kunt u bij ons terecht. Bezoek dan ook één van de showrooms.

Gerenommeerde merken

Wanneer u besluit tot aankoop van een buitendeur gaat u terecht niet over een nacht ijs, een keuze voor een buitendeur doet u voor langere tijd. Een buitendeur moet jaar in jaar uit probleemloos kunnen functioneren. U mag dan ook van ons verwachten dat wij uitsluitend kwaliteitsdeuren van gerenommeerde merken als: De fabrikanten hebben meer dan eens bewezen dat u hun buitendeuren vele jaren lang probleemloos kunt gebruiken.

Duurzaam geproduceerde buitendeuren

Een goede buitendeur wordt tegenwoordig met het oog op het milieu duurzaam geproduceerd. Onze leveranciers hebben zich eraan gecommitteerd om met inachtneming van alle milieuvoorschriften hun producten te fabriceren.

Veiligheid

Een goede buitendeur moet onverschillig voor welk type u kiest, inbraakwerend zijn zonder daarbij ook maar iets op de stijl en het allure van de deur in te leveren. U mag ervan overtuigd zijn dat al onze buitendeuren ruimschoots aan die doelstelling voldoen. Inbraakpreventie hangt mede af van de kwaliteit van het deurslot waarvoor u kiest. Ook op dat gebied kunnen wij u van dienst zijn. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan deursloten, maar ook veiligheidskettingen waarmee u de buitendeur veilig op een kier kunt openen.

Accessoires

Wanneer u kiest voor een buitendeur voorzien van glas, kunnen wij het door u gewenste glas leveren. U hebt daarvoor ruime keuzemogelijkheden, wilt u transparant of gekleurd glas, voorzien van figuren, of kiest u voor glas met moderne of klassieke patronen, voor ieder type deur kunnen wij het bijpassende glas leveren.

Deurbeslag

Een buitendeur is niet compleet zonder het juiste deurbeslag. Een buitendeur is veelal voorzien van een slotplaat, brievenbus, deurgrepen, een beldrukker, bescherming voor het glas en uiteraard van voor de deur geschikte deurscharnieren. Wij kunnen u dan ook een scala aan mogelijkheden op het gebied van deurbeslag aanbieden. U kunt kiezen uit: koper, aluminium, messing, ijzer of kunststof deurbeslag in diverse prijsklassen en uitvoeringen. U kunt het deurbeslag aan de stijl van de buitendeur aanpassen. Ook dit wordt in de showrooms allemaal uitgelegd.

Deur.com | De erkende deurenspecialist voor uw binnendeuren en buitendeuren