• Kwaliteitsdeuren
  • Een showroom altijd bij u in de buurt
  • Vakkundige medewerkers
  • Ook maatwerk mogelijk!

Binnendeuren

Online de mooiste binnendeuren bestellen

Wanneer u uw muren, vloeren of plafonds heeft geschilderd of vernieuwd, dan steken uw oude binnendeuren ineens wel heel erg af. Op dat moment is het tijd om ook de deuren eens te vervangen. Geef uw interieur een compleet nieuw uiterlijk met strakke, nieuwe binnendeuren. Op www.deur.com kunt u enkele prachtige nieuwe deuren van topkwaliteit uitzoeken en in de showroom bestellen. Bij de Erkende Deuren Specialist heeft u een ruime keuze uit allerlei stijlen. Van landelijk en klassiek tot tijdloos en modern. 

Mooie deuren maken uw woning helemaal af

Behalve dichte binnendeuren kunt u bij ons ook deuren met glas bestellen. Neem eens een in één van de showrooms om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook deurkrukken, diverse soorten glas, sloten en scharnieren zijn heel gemakkelijk mee te bestellen. 

Nieuwe deuren zelf monteren, of door de specialist laten doen

Een handige en secure doe-het-zelver kan de binnendeuren zelf monteren, maar u kunt ze uiteraard ook door de Erkende Deuren Specialist laten afhangen. Voor elke stijl en elk budget kunt u bij www.deur.com terecht voor prachtige binnendeuren van gegarandeerde kwaliteit. U hebt minimaal 5 jaar garantie op de door ons geleverde deuren en de accessoires (fabrieksgarantie). Mocht u onverhoopt een probleem ondervinden met een van onze producten, dan kunt u zich wenden tot een lid bij u in de buurt. Wij zorgen er voor dat er snel een oplossing komt, want wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent met onze service en vele jaren kunt genieten van uw nieuwe deuren.

Deur.com | De erkende deurenspecialist voor uw binnendeuren en buitendeuren