• Goedkoopste in binnendeuren en voordeuren
  • Een winkel altijd bij u in de buurt
  • Snelle levering in NL
  • Ook maatwerk mogelijk!

Binnendeuren

Online de mooiste binnendeuren bestellen

Wanneer u uw muren, vloeren of plafonds heeft geschilderd of vernieuwd, dan steken uw oude binnendeuren ineens wel heel erg af. Op dat moment is het tijd om ook de deuren eens te vervangen. Geef uw interieur een compleet nieuw uiterlijk met strakke, nieuwe binnendeuren. Op www.deur.com kunt u online prachtige nieuwe deuren van topkwaliteit uitzoeken en bestellen. Bij de Erkende Deuren Specialist heeft u een ruime keuze uit allerlei stijlen. Van landelijk en klassiek tot tijdloos en modern. Bruynzeel, Skantrae, LivingDoors en Weekamp Deuren zijn de bekende topmerken die online bij ons te bestellen zijn.

Mooie deuren maken uw woning helemaal af

Behalve dichte binnendeuren kunt u bij ons ook deuren met glas bestellen. Neem eens een kijkje in de online showroom om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook deurkrukken, diverse soorten glas, sloten en scharnieren zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Stel stap voor stap uw deur samen met slechts een enkele muisklikken. U kiest de gewenste hoogte, breedte en randafwerking. Vervolgens kiest u het glas, de deurkruk, het slot en de scharnieren. Tot slot kunt u nog aangeven of u de deur wilt laten monteren. Hebt u vragen over onze producten of het bestelproces, dan kunt u van maandag tot en met zaterdag telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.

De binnendeuren van uw keuze eerst bekijken

Hebt u uw keuze kunnen maken uit het uitgebreide aanbod op www.deur.com, dan kunt u de gewenste binnendeuren snel, eenvoudig en overzichtelijk online bestellen. Wilt u de deuren van te voren eerst vrijblijvend bekijken, dan bent u van harte welkom in de showroom van een erkende dealer bij u in de buurt. Hebt u eenmaal online besteld en betaald, dan bezorgt de dichtstbijzijnde dealer uw order snel en zonder bezorgkosten bij u thuis. Natuurlijk wordt u vooraf geïnformeerd over de levertijd van uw bestelling. Wilt u uw deur of deuren liever zelf afhalen, dan kan dat bij een van onze dealers. Op www.deur.com hebben wij ook elke maand een prachtige binnendeur in de aanbieding. Neem snel een kijkje en profiteer hiervan!

Nieuwe deuren zelf monteren, of door de specialist laten doen

Een handige en secure doe-het-zelver kan de binnendeuren zelf monteren, maar u kunt ze uiteraard ook door de Erkende Deuren Specialist laten afhangen. Voor elke stijl en elk budget kunt u bij www.deur.com terecht voor prachtige binnendeuren van gegarandeerde kwaliteit. U hebt minimaal 5 jaar garantie op de door ons geleverde deuren en de accessoires. Mocht u onverhoopt een probleem ondervinden met een van onze producten, dan kunt u zich wenden tot de dealer bij u in de buurt. Wij zorgen er voor dat er snel een oplossing komt, want wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent met onze service en vele jaren kunt genieten van uw nieuwe deuren.

Deur.com | De erkende deurenspecialist voor uw binnendeuren en buitendeuren